Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Поїзд із Харкова проводжатимуть Фагот і Фоззі (відео)

09.12.2023 17:42
Скриншот відеокліпа
Скриншот відеокліпа

Під час відправлення поїзда № 15 Харків – Ясіня з Харкова та Києва пасажири слухатимуть нову пісню гурту «ТНМК».

Український хіп-хоп гурт харківського походження уже презентував пісню та кліп «Знайди мене» на головному залізничному вокзалі столиці України, повідомляє «Слобідський край».

Фагот та Фоззі розповідають про любов у ці непрості часи, про тепло та підтримку, які дозволяють нам всім бути поруч навіть крізь кілометри, про залізницю, що зв’язує країну та прокладає шлях від серця до серця – повз блекаути, повз війну, до світла.

– «Знайди мене» – одна із закладок, яку ми зробили до повномасштабного вторгнення, готуючи альбом ВАТРА black. Фагот якось сидів на студії Teejay'я, ми тоді там працювали над зовсім іншим треком, але народилася ще одна мелодія. У спадок від тієї студійної сесії і лишився цікавий нарис з рефреном «Знайди мене, відчуй мене». Тоді ми збиралися зробити з нього якусь lovestory, але минулої зими вирішили просто описати те, що бачили навколо себе – то була пора темних міст, повербанків й відсутнього зв'язку. От тоді пісня й народилася остаточно, – розказав Олександр «Фоззі» Сидоренко. 

– «Знайди мене» – це трек про ту силу, котра тримає людей навіть тоді, коли вони не поруч. Саме ту силу, котра дозволяє людям відчувати любов, коли вони за тисячі кілометрів одне від одного. Це трек про нашу з вами силу і віру в перемогу, – каже Олег «Фагот» Михайлюта.

У кліпі знялись: Іван Пелих (син Ігоря Пелиха, відомого телеведучого та продюсера), військовослужбовці, які пройшли Бахмутський напрямок фронту – Ярослав Вєрьовкін (гітарист гурту ТНМК, нині солдат ЗСУ), Софія Вєрьовкіна, увесь склад гурту ТНМК, співробітники «Укрзалізниці» та прості перехожі, які проводжали своїх близьких на потяг. 

Нагадаємо, що Антоніо Лукіч зняв кліп «Рогань» харківського гурту «Жадан і Собаки».  А репер із Близнюків – фронтмен гурту «Курган і Agregat» Аміл Насіров отримав Національну премію кінокритиків «Кіноколо». 

Автор:
Дмитро Саломанка

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися