Як змінилося виробництво свинини в Україні
28.10.2016
09:35
У вересні скоротилося виробництво свіжого та охолодженого м'яса свиней (-12 %, або 2,9 тисячі тонн), а обсяги мороженої свинини не змінилися, порівняно з місяцем і роком раніше.
Сукупно на три чверті року виробники «наморозили» на 29,4 % менше свинини, ніж за січень-вересень 2015 року, - передає Агропортал.
При цьому виробництво свіжої та охолодженої свинини, навпаки, зросло на 4,7 %. Сумарний обсяг переробки м'яса свиней за три квартали - на 2,5 % більше, ніж в минулому році.
«Переробні підприємства відзначають збільшення виробництва і інших видів м'яса. Найбільше зросли обсяги випуску свіжого, охолодженого і мороженого м'яса птиці - 8,4 %, а приріст по яловичині був меншим і склав 4,7 %», - повідомили в Асоціації свинарів України.
Микола Мельник
Автор:
Менеджер сайта
Свято 18 грудня: іменини, традиції, цікаві прикмети і заборони
18.12.2025
06:15
«Богам війни треба час, щоб посміятися»: артилерист з Куп’янщини розповів історію служби
17.12.2025
18:05
Молодь Циркунів про окупацію, фейки та нові виклики
17.12.2025
17:17
«Я не дозволю зробити там забудову»: Терехов розповів, що буде на місці знищеного Журавлівського лісу
12.12.2025
22:01
У Харкові російська «Молнія» поцілила в адміністративний центр
13.12.2025
17:14
Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко: «Мені не соромно дивитися в очі людям» Громади на зв'язку
15.12.2025
16:15